Handbol

L’hora dels adeus en el Barça

Handbol. Viran Morros, Valero Rivera, Borko Ristovski i Alexis Borges s’acomiadaran demà de l’afició en el darrer partit de l’Asobal, contra el Teucro. Aleix Gómez ha renovat fins al 2021

El darrer partit de la lliga Asobal que el Barça Lassa jugarà, a casa contra el Teucro (demà 17 h), servirà de comiat per a quatre jugadors que la temporada vinent no continuaran a l’equip. Alexis Borges, Valero Rivera, Viran Morros i Borko Ristovski disputaran el seu darrer partit davant els aficionats blaugrana. Tots quatre ja tenen substitut: el pivot nord-català Ludovic Fàbregas, l’extrem danès Casper Mortensen, que ja han estat confirmats, el lateral brasiler Thiagus Petrus i el porter danès Kevin Möller.

El capità de l’equip blaugrana, Víctor Tomàs, rebrà en aquest partit el trofeu de campió de lliga. Abans del partit els aficionats tindran l’ocasió de fer-se fotos amb la copa del Rei que el Barça va guanyar fa algunes setmanes i que estarà exposada a l’exterior del Palau.

Després de les renovacions d’Entrerríos, Ariño, N’Guessan i Xavi Pascual, el Barça va confirmar ahir que el jove extrem Aleix Gómez ha ampliat el seu contracte fins a la temporada 2020/21. Gómez ha disputat aquest curs 47 partits i ha fet 118 gols, tot i que encara tenia fitxa del filial a principi de temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)