Handbol

Pendent d’ell mateix i dels rivals

Handbol. El Fraikin Granollers ha de guanyar avui a casa contra el Guadalajara (17 h) i esperar que l’Ademar no guanyi a la pista del Valladolid per classificar-se per a la lliga de campions

El Fraikin Granollers es juga aquesta tarda la segona posició i la classificació per a la lliga de campions al Palau d’Esports contra el Guadalajara (17 h) en la darrera jornada de la lliga Asobal. Els vallesans no depenen d’ells mateixos i hauran d’estar pendents dels partits dels altres dos equips que estan implicats en la lluita, l’Ademar de Lleó i el Logronyo la Rioja. El Granollers és el tercer de la taula amb 40 punts, mentre que l’Ademar és actualment el segon amb 41 i la Rioja ocupa la quarta posició amb 39. El Granollers ja s’ha assegurat la participació en la copa EHF, la segona competició europea, i ara vol acabar segon i poder disputar la Champions.

Per aconseguir-ho els homes d’Antonio Rama han de guanyar el seu partit i esperar que l’Ademar no guanyi a la pista del Valladolid. Els vallesans sumarien 42 punts –suposaria igualar el seu rècord de punts del curs 2014/15– i els castellans 42 –si empaten–, o 41, si perden. En aquest cas no importa el resultat de la Rioja a casa contra el Benidorm. El Granollers té els enfrontaments particulars a favor seu contra els dos rivals i un empat a punts amb un o altre l’afavoriria, però si l’empat és triple el Logronyo es classificaria.

Sis comiats

Més enllà de les combinacions i de punts, el partit contra el Guadalajara suposarà el comiat de sis jugadors de l’afició granollerina: Marc Cañellas –el Kristianstad s’ha interessat en la seva incorporació–, Álvaro Cabanas, Gonzalo Porras, Jorge Silva, Rolandas Bernatonis i Albert Pujol. D’altra banda, el capità David Resina serà baixa per aquest partit perquè ha estat pare per segona vegada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)