Ciclisme

Viviani suma el quart triomf abans del tríptic muntanyós final

Ciclisme. El velocista italià ha tornat a ser el més ràpid a l’esprint final de la dissetena etapa del Giro, que demà entra en la seva fase decisiva

Elia Viviani (Quick Step) ha tornat a mostrar i imposar la seva superioritat en la dissetena etapa del Giro disputada entre Riva del Garda i Iseo, en una etapa en la qual la victòria d’etapa ha estat molt disputada, encara que al final se l’ha adjudicat l’italià, que ja en suma quatre. Viviani ha derrotat l’irlandès del Bora Sam Bennett. En la lluita per la general no hi ha hagut canvis –els favorits han reservat forces amb vista al tríptic muntanyós que comença demà– i el britànic Simon Yates (Mitchelton) ha mantingut els 56 segons de diferència respecte el neerlandès Tom Dumoulin (Sunweb).

La lluita per configurar una escapada ha estat dura. L’activitat ha començat des de la sortida del Llac de Garda, però no s’ha consolidat fins a uns seixanta quilòmetres de meta amb Luis León Sánchez (Astana), Ben Hermans (Israel Cycling), Wout Poels (Sky) i Alessandro de Marchi (BMC) de protagonistes. Sánchez i De Marchi han estat els últims supervivents de l’aventura i han estat caçats a onze quilòmetres de meta. A partir d’aquí ha tornat a començar la pugna per consolidar una escapada final, però sense sort. Al final, el Quick Step ha catapultat el seu corredor cap a la victòria en un final plujós i perillós.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)