Waterpolo

El gran dia del mariner vallesà Granados

Waterpolo. El jove podria celebrar el primer títol de lliga si l’Atlètic Barceloneta guanya el Terrassa (19.15 h) en el segon partit de la final

Avui serà un dia especial per a Álvaro Granados. És l’únic integrant de la plantilla de l’Atlètic Barceloneta que encara no ha guanyat cap lliga i avui té la primera oportunitat per aconseguir-la, sempre que el seu equip sigui capaç de vèncer el Terrassa a l’Àrea Olímpica (19.15 h) en el segon partit de l’eliminatòria final. Dimarts, els mariners van fer el primer pas per encadenar la tretzena lliga (7-5).

Però la jornada, per al jugador de 20 anys, no només pot ser especial per la possibilitat d’estrenar-se sinó també per l’emotivitat de fer-ho a cinc minuts de casa seva i a la piscina on es va formar i on ha viscut experiències úniques. “Serà un xoc d’emocions”, aventura Granados. El vallesà va ser un dels reforços mariners de principi de temporada i valora positivament el salt: “Estic content. Em donen oportunitats i les he d’aprofitar, encara que soc ambiciós i sempre vull jugar més.” Reconeix que quan va aterrar al Barceloneta es va adonar d’alguna mancança clau: “Mare meva, però si no sé defensar, em vaig dir. En aquest sentit he crescut molt. Estic envoltat de grans jugadors com Perrone, Munarriz, Vrlic, Mallarach... i m’ho han posat tot molt fàcil.” Ha estat el tercer màxim golejador de la lliga (63).

Granados, un dels jugadors amb més projecció del país, destaca la qualitat del seu exequip: “Han fet una gran temporada, una de les millors dels últims temps.” De fet, els egarencs, tot i la derrota, es van mostrar molt seriosos en el primer partit. En aquest sentit, el tècnic vallesà, Dídac Cobacho, considera que han de jugar de la mateixa manera i millorar l’efectivitat ofensiva.

ELS PROTAGONISTES

Serà un xoc d’emocions poder guanyar la lliga a cinc minuts de casa i contra l’exequip
Álvaro Granados
jugador de l’atlètic barceloneta
Hem de jugar com dimarts però amb més encert; per guanyar hem de fer més de cinc gols
Dídac Cobacho
entrenador del terrassa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)