Tennis

Nadal evita Djokovic i Thiem

Tennis. Després del sorteig d’aquesta tarda, les hipotètiques semifinals enfrontarien Nadal amb Cilic i Zverev amb Dimitrov; en el quadre femení, Muguruza tindrà un difícil debut contra Kuznetsova

El sorteig de Roland Garros que ha tingut lloc aquesta tarda, a París, ha determinat unes hipotètiques semifinals entre Rafa Nadal i Marin Cilic, per un costat, i Alexander Zverev i Grigor Dimitrov, per l’altre. El mallorquí, que debutarà contra l’ucraïnès Alexandr Dolgopolov, ha evitat Dominic Thiem i Novak Djokovic en la seva part del quadre. El serbi jugarà contra un classificat de la fase prèvia en el seu debut.

En la competició femenina, els hipotètics quarts de final serien: Halep-Garcia, Muguruza-Pliskova, Ostapenko-Svitolina i Kvitova-Wozniacki. La nord-americana Serena William, que no era cap de sèria, s’ha emparellat amb la txeca Krystina Pliskova en primera ronda, mentre que Garbiñe Muguruza se les haurà amb la russa Svetlana Kuznetsova. No ho tindrà gens fàcil.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)