Ciclisme

500 ciclistes en el Girona Cycling Festival

Ciclisme. L’esdeveniment es farà, amb el centre de la ciutat de centre neuràlgic, de l’1 al 16 de juny, amb participants de 25 països

La cinquena edició del Girona Cycling Festival, que es durà a terme de l’1 al 15 de juny, es va presentar ahir al matí a l’ajuntament de la ciutat. Girona, amb esdeveniments d’aquest tipus –s’hi esperen 500 ciclistes de 25 països– consolida la seva marca de destinació de turisme esportiu (DTE). “Aquest esdeveniment esportiu ja és un referent dins la marca de la DTE i té una repercussió molt destacada en l’àmbit mundial, la qual cosa és una bona font de promoció de la ciutat”, va dir la regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme, Glòria Plana Yanes. A l’acte també hi van assistir Saskia Welch-van-Vuuren i Dave Walsh, de l’empresa Bike Breaks.

L’esdeveniment està format per diverses activitats relacionades amb el ciclisme, entre les quals en destaquen tres: la cronoescalada als Àngels, el 12 de juny; la Nocturna, el dia 14 al Barri Vell, i la marxa Gran Fondo, amb un recorregut de 125 quilòmetres, el 16 de juny. Els nens i nenes que tinguin entre 5 i 12 anys també tindran la seva prova, el dijous abans de la prova nocturna, amb un seguit de proves que tenen com a objectiu promocionar i consolidar la pràctica d’aquesta activitat esportiva entre els més joves.

La novetat d’aquest cinquè Girona Cycling Festival és la classificació Òmnium, que estableix una classificació general entre els participants en les tres principals cites que coronarà els millors home i dona, els premis dels quals seran una bicicleta de la marca Cannondale.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)