Futbol sala

El Barça s’endú el primer assalt

Futbol sala. En un duel frenètic al Palau, els blaugrana s’han imposat (3-2) a El Pozo amb gols d’Esquerdinha i Ferrão, que ha marcat per partida doble.

El Barça suma el primer punt de l’eliminatòria de semifinals de la lliga gràcies a un triomf suat al Palau Blaugrana. Els catalans tindran el primer match ball dimarts vinent a Múrcia. Esquerdinha i Ferrão, per partida doble, han fet els gols.

La pressió alta del Barça ha fet mal a El Pozo que, excepte dues ocasions gairebé consecutives en el minut tres, ha ofert ben poc en atac. El domini blaugrana s’ha traduït en gols; Esquerdinha, aprofitant un refús de Fabio amb el pit, ha obert la llauna amb un xut precís. Ha seguit dominant el Barça, que podria haver ampliat distàncies amb una rematada del mateix Esquerdinha, a boca de gol, que Fabio ha refusat miraculosament. Qui si que ha pogut batre el murcià ha estat Ferrão, sempre fidel amb el gol, que ha fet el 2-0 amb una rematada de cap després d’un córner servit per Leo Santana.

Res feia presagiar un canvi de rumb. El Barça generava ocasions i oferia fiabilitat defensiva però un desajust en una jugada a pilota aturada d’El Pozo ha deixat Fer Draxler sol per retallar distàncies. A partir d’aquí, el partit s’ha enfosquit; els dos equips han arribat a les cinc faltes, els àrbitres han anat variant els barems de les targetes sense massa criteri, les discussions entre banquetes han estat constants i les enganxades entre jugadors s’han repetit en més d’una ocasió. I enmig d’això, Marinovic ha empatat aprofitant un nou desajust defensiu blaugrana i rematant sol al segon pal després d’un servei de banda murcià. Restaven cinc minuts de partit i els àrbitres encara han volgut tenir més protagonisme. Han xiulat la sisena falta, dubtosa, als visitants i això ha destapat la ira de Duda, sempre polèmic, que s’ha escridassat amb tothom qui s’ha trobat davant. El doble penal l’ha transformat Ferrão tornant a posar per davant el Barça. Les queixes del tècnic murcià han estovat el judici dels àrbitres que, instants després, han xiulat una altra falta dubtosa a Adolfo. Paco Sedano ha aturat el llançament de doble penal de Pito i el Barça, entre crits i retrets entres banquetes, ha marxat al vestidor amb avantatge en el marcador.

El frenesí del primer temps ha disminuït considerablement en el segon temps. Paco Sedano i Fabio s’han lluït en més d’una ocasió però el ritme ha baixat i els dos equips s’han contingut. La punteria ha brillat per la seva absència; el Barça ha disposat d’un parell d’ocasions clares que no ha sabut materialitzar. El Pozo, del seva banda ho ha intentat, durant tres minuts amb el porter jugador però la ocasió més clara l’ha tingut Ferrão, que ha estavellat una pilota a la creueta de la porteria visitant. El primer assalt, pel Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)