Ciclisme

Froome encadena la tercera gran volta i Bennett triomfa a Roma

Ciclisme. El britànic de l’Sky ha confirmat la victòria en el Giro 2018, que passarà a la història per la remuntada de divendres, i l’irlandès del Bora ha superat Viviani en l’últim esprint

Chris Froome (Sky) ha confirmat la victòria en el Giro 2018, que serà recordat per la increïble remuntada que va protagonitzar divendres en l’etapa reina. El britànic s’ha adjudicat les tres últimes grans voltes per etapes seguides, una fita que abans tan sols havien aconseguit el belga Eddy Merckx (4) i el francès Bernard Hinault (3). Al podi final l’han acompanyat el neerlandès Tom Dumoulin (Sunweb), que defensava el títol, i el colombià Miguel Ángel López (Astana).

Avui, l’irlandès Sam Bennett (Bora) ha superat l’italià Elia Viviani (Quick-Step) en l’esprint final a Roma. És la tercera victòria parcial de Bennett mentre que Viviani, que era el gran favorit, es queda amb quatre.

El temps s’ha neutralitzat després de cobrir les tres primeres voltes, és a dir els 40 quilòmetres inicials, perquè així ho han negociat els corredors amb l’organització argumentant que el circuit de Roma era perillós per a la seva seguretat. Això ha dividit el gran grup en dos: el dels interessats en la victòria d’etapa i la resta, en què hi havia Froome, que ha creuat la meta un quart d’hora després de Bennett.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)