Futbol sala

El Barça, a la final per la via ràpida (2-4)

Futbol sala. Els blaugrana s’imposen a El Pozo Múrcia i, de retruc, s’assegura una plaça a la propera UEFA Futsal Cup

El Barça Lassa jugarà, un cop més, la final de la lliga de futbol sala després de guanyar per 2-4 a la pista d’El Pozo Múrcia el segon partit de la semifinal. Els d’Andreu Plaza han dominat el partit de principi a fi, i Aicardo l’ha encarrilat amb un gol en el primer minut. Els blaugrana han buscat de manera insistent ampliar l’avantatge i ho han aconseguit a través d’Esquerdinha després d’una assistència de Sergio Lozano. Mario Rivillos ha aplanat el camí dels blaugrana una mica més tard amb un fort xut que s’ha convertit en el 0-3.

Tot i que Piqueras ha escurçat distàncies abans del descans, la segona meitat ha servit per a que el Barça mantingués el seu domini. Lozano, a nou minuts del final, ha fet el quart gol, i Pito ha fet el 2-4 en l’últim minut.

Aquesta serà la tercera final consecutiva entre el Barça i l’Inter Movistar. Les dues anteriors les han guanyat els madrilenys i, per tant, els de Plaza buscaran trencar aquesta estadística i aixecar, de nou, la lliga, una cosa que no passa des de la temporada 2012/13. El primer partit es jugarà el proper dijous 7 de juny a la pista de l’Inter, que té el factor pista a favor. A més, els blaugrana s’han assegurat una plaça a la UEFA Futsal Cup de la temporada que ve.