Esport i política

Pep Pujols compaginaria els dos càrrecs

Política esportiva. Substituirà Isabel Muradàs a la regidoria d’Esports de Girona i continuarà com a delegat territorial de la SGE

Pep Pujols té previst compaginar la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Girona amb el càrrec de delegat territorial de la secretaria general de l’Esport, que ocupa des del 2011.

Pujols substituirà com a regidor Isabel Muradàs, que va presentar la seva renúncia a l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, una vegada es va saber que l’Audiencia Nacional l’havia citat a declarar com a investigada pel cas del 3%.

Pujols assumirà el càrrec en un moment dolç de l’esport a la ciutat de Girona. Per primer cop en la història, un equip de la ciutat, el Girona FC, competeix en la màxima lliga del futbol espanyol. A més, l’esport gironí té un equip en la màxima competició estatal femenina de bàsquet, l’Spar Citylift UniGirona, i un en la màxima competició espanyola d’hoquei sobre patins, el Citylift Girona HC.

Pujols (Vic, 1961) és llicenciat en educació física per l’INEF de Barcelona i té un màster en direcció i gestió esportiva per l’Inefc. Va arribar a ser jugador sènior i capità del Valvi Girona i també va formar part de l’equip que el 1988 va aconseguir l’històric ascens a la lliga ACB. També ha exercit de professor d’educació física.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)