Waterpolo

Els penals condemnen Espanya en els quarts

Waterpolo. El combinat espanyol va desaprofitar un coixí de tres gols (8-5) i va perdre contra Rússia en la superfinal de la lliga mundial

espanya 8 (3) rússia 8 (4)

ESPANYA:Laura Ester, Marta Bach, Anna Espar (2), Beatriz Ortiz, Mati Ortiz (1), Helena Lloret (3), Clara Espar, Pilar Pena, Judith Forca, Anna Gual, Maica García (2) i Paula Leitón.RÚSSIA:Verkhoglyadova, Vakhitova, Prokofyeva, Karimova, Borisova (1), Gorbunova, Serzhantova, Simanovich (2), Timofeeva (1), Churzina (1), Ivanova (1), Ryzhkova (2) i Karnaukh.PARCIALS:1-2, 3-3, 3-1 i 1-3.ÀRBITRES:Ursula Wengenroth (SUI), Diana Dutilh-Dumas (NED).

La selecció espanyola femenina va perdre contra Rússia els quarts de final de la superfinal de la lliga mundial a Kunshan, la Xina. Els penals van condemnar les de Miki Oca, que ara lluitaran per la cinquena posició contra Austràlia.

El combinat format bàsicament per jugadores catalanes va agafar la iniciativa després del descans i va arribar a gaudir de tres gols d’avantatge (8-5) que semblava definitiu. Tanmateix, les russes van reaccionar amb tres gols i van forçar el desempat en la tanda de penals, en què es van mostrar més efectives. Lloret va ser la màxima golejadora (3).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)