Atletisme

Mechaal, tretzè en els 1.500

Atletisme. El català es posa en forma després de la temporada en pista coberta i aquesta nit ha competit a Roma, en la Diamond League

A la reunió de Roma de la Diamond League, aquesta nit, Adel Mechaal ha competit en la prova de 1.500 i ha acabat en el lloc tretzè, amb un temps de 3:39.14. L’atleta català, que aquesta temporada vol competir principalment en 10.000 i 5.000, està afinant la seva forma després de la temporada en pista coberta. En la cursa d’aquesta nit ha quedat lluny del kenià Timothy Cheruiyot (3:31.22)

En els 100 metres, Ronnie Baker, com a Eugene, ha superat el recordista mundial de 60 metres, Christian Coleman. Per altra banda, el velocista del FC Barcelona Óscar Husillos ha tornat a competir en una prova de 400 metres després de la seva eliminació en la final del mundial de pista coberta. L’atleta d’Astudillo, en ple període de càrrega i amb la vista fixa en l’europeu, ha complert amb un registre de 46.04, tot i que no ha pogut evitar la novena i última posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)