Waterpolo

Maica i Leitón, decisives

Waterpolo. Les boies vallesanes van marcar diferències en la victòria contra Austràlia

espanya 11 austràlia 8

ESPANYA:Ester, Bach, A. Espar (2), B. Ortíz (2), M. Ortíz, Lloret, C. Espar, Peña, Forca (1), Gual (1), Maica (3), Leitón (1) i Sánchez.AUSTRÀLIA:Hedges, Steere, Buckling (1), Armit (2), Bishop, Knox, Casey, Ridge (1), Arancini (1), Zimmerman, Baxter, Mihailovic (1) i Palm..PARCIALS:2-2, 5-1, 3-1 i 1-4.ÀRBITRES:Drebal i AimbetovCOMENTARI:Jugades de superioritat: Espanya (2 de 8) i Austràlia (0 de 4). Penals: Espanya (cap) i Austràlia (1 de 1).

Després de la patacada en els quarts de final, en què va perdre en els penals contra Rússia, la selecció espanyola va resoldre amb solvència el seu segon partit contra Austràlia i avui es jugarà la cinquena plaça de la superfinal de la lliga mundial contra la Xina. Després d’un primer quart equilibrat (2-2), el conjunt de Miki Oca es va aplicar més en defensa i va fer valer el potencial de les seves boies, les vallesanes Maica García i Paula Leitón, per començar a marcar diferències (7-3).

Després de la represa, el conjunt estatal va continuar sense fer concessions en defensa i no va tenir problemes per administrar el seu avantatge fins al final. L’últim partit d’Espanya en la competició serà contra Xina, que ahir va superar el Japó per un ajustat 8-7. L’equip dels Estats Units, que ahir va vèncer Rússia per 8-3, defensarà el títol contra Holanda, que també es va imposar amb autoritat en l’altra semifinal contra el Canadà (11-5).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)