Waterpolo

Les noies de Miki Oca acaben cinquenes

Waterpolo. La selecció estatal ha guanyat a la de la Xina per un clar 10-5 en el partit per al cinquè lloc de la Superfinal de la Lliga mundial

La selecció espanyola femenina de waterpolo ha guanyat aquest matí a la de la Xina per 10-5 (2-1, 4-1, 2-2 i 2-1) i ha segellat la cinquena plaça en la Superfinal de la Lliga Mundial. Les noies de Miki Oca han sortit fortes i han dominat el partit de principi a fi, arribant amb un clar 6-2 al descans. En els dos últims quarts, han baixat el ritme però han continuat imposant-se a les amfitriones.

Espanya ha format amb Laura Esta, Marta Bach, Anna Espar (3), Beatriz Ortiz (2), Matilde Ortiz (1), Helena Lloret (2), Clara Espar, Pilar Pena, Judith Forca, Anna Gual (1), Maica García (1), Paula Leiton i Elena Sánchez. La catalana Anna Espar, màxima golejadora amb 3 gols, ha estat un malson per a les jugadores locals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)