Hoquei sobre herba

El Polo recupera el testimoni

Hoquei sobre herba. El conjunt barceloní supera el Junior als ‘shoot-out’, guanya la quinzena lliga de la seva història i torna a seure al tron dos anys després de fer-ho per última vegada

POLO 2 (3) JUNIOR 2 (1)

RC POLO BARCELONA:Fernández, Llorens, Piera, Rey, Chaves, Ortiz, Turull, Bordas, Casasayas, Alegre, Plennevaux –onze titular– Cabot, de Abadal, Terradas, Marc Reyné, Alex Reyné i Cavaller (porter suplent).JUNIOR:Mata, Oriol Malgosa, Sergi Enrique, Saborit, Gil, Serrahïma, Di Mercurio, Salvador, Dabanch, Escudé, Javi García,–onze titular– Gerard García, Marí, Prat, Marcel Malgosa, Struven, Perellón i Albert Pérez (porter suplent).GOLS:1-0 (23’) Llorens. 1-1 (25’) Marí. 2-1 (32’) Plenneveaux. 2-2 (69’) Marí.ÀRBITRES:Vázquez i Martínez.

El Polo va tornar a guanyar la lliga ahir. Dos anys després de fer-ho per última vegada, i una temporada i mitja més tard d’alçar la copa del Rei, el darrer títol estatal que havia assolit. Consolidant d’aquesta manera un procés de rejoveniment i canvi de la plantilla, i recuperant els aires de grandesa que els havien acompanyat fa unes temporades en què van arribar a guanyar cinc títols estatals seguits. “No necessitàvem reivindicar-nos però teníem la necessitat de veure premiat el nostre treball. Els jugadors segueixen creixent i l’any vinent en voldrem més”, va dir Carlos García Cuenca, tècnic del Polo, que considerava que el seu equip podria haver sentenciat la final d’ahir abans d’arribar als shoot-out. Els penals van claudicar amb la il·lusió d’un Junior que havia sabut patir i mantenir a ratlla les genialitats del Polo. El penal córner va ser decisiu en el segon quart; Borja Llorens va obrir la llauna, Nil Marí va respondre pels santcugatencs i Max Plenneveaux va tornar a posar per davant els barcelonins. Els locals tenien més possessió però no generaven grans accions de perill clar. La intensitat santcugatenca no donava treva als barcelonins, que va tornar-ho a provar sense èxit des del penal córner. No donava sensació de gaire perill el Junior que, tot i això, va saber esperar i va trobar el premi del gol en una jugada aïllada quan s’arribava al límit del temps reglamentari. Nil Marí, de nou, va tornar a posar l’empat i va forçar els shoot-out.

Aleshores, Mario Fernández va aturar els llançaments santcugatencs, els àrbitres van considerar stroke tres de les quatre intervencions del porter del Junior i Max Plenneveaux acabar donant el títol al Polo, que suma quinze lligues i que ahir va recuperar el testimoni de la competició.

LES REACCIONS

No necessitàvem reivindicar-nos però teníem la necessitat de veure premiat el nostre treball
Carlos García Cuenca
entrenador del polo
Estem tocats però aviat veurem que la temporada és molt bona. No ens podem recriminar res
Nil Marí
Davanter del junior
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)