Hoquei sobre herba

Llàgrimes eternes

Cruel. El Junior fa tots els mèrits possibles, però perd la final de la lliga contra la Real Sociedad en la tanda de ‘shoot-outs’ i queda sense premi, una vegada més, en una gran competició

Junior 1 (0) REAl 1 (3)

JUNIOR:Meritxell Grau, Codina, Tortorelli, Petchamé, García, Gil, Berta Serrahima, Guinea, Valdés, Alonso i Queralt –onze inicial– Mariona Serrahima, Anna Riba, Cristina Riba, San José, Piris i Marta Grau.REAL SOCIEDAD:Helguera, Sánchez, Belzunegui, Tellería, Maraña, Altuna, Pacella, González, Erguín, Pérez i Mirabella –onze inicial– Arrillaga, Siri, Etxeberría, Goena, Foncea i Gómez.GOLS:1-0 (18’) Cristina Guinea. 1-1 (60’) Mariona Valdés en pròpia porta.ÀRBITRE:Ribó i Calderón.

El Junior va tornar a plorar ahir una nova derrota en una final d’un títol estatal. “És molt cruel i molt dur. Altres vegades no ho hem tingut a tocar i no hem merescut guanyar, però avui sí. Ho hem fet tot i se’ns ha tornat a escapar”, va dir Joan Vidal, el tècnic del Junior, després del partit. Les santcugatenques, que sabien que havien fet un pas de gegant cap al títol eliminant el Club de Campo en les semifinals, van caure contra la Real Sociedad, que obté així la seva novena lliga. Les basques es van dedicar a defensar-se durant tot el partit i van aprofitar una de les dues ocasions que van tenir per empatar el duel i forçar la tanda de shoot-outs. De fet, el gol de la Real se’l va fer la santcugatenca Mariona Valdés en l’intent de refusar una pilota dins l’àrea. Abans, en el primer quart, Cristina Guinea havia avançat les santcugatenques en un penal córner. Dels set que van tenir, va ser l’únic que van saber transformar. Una llosa massa gran per evitar els shoot-outs, en què la Real Sociedad va estar més encertada. “La falta d’efectivitat ens ha passat factura. És així i ja està. Ens fa molta ràbia perquè era una oportunitat única. Seguirem lluitant”, va resumir la capitana, Carlota Petchamé.

LA FRASE

És molt cruel i molt dur. Altres vegades no hem merescut guanyar, però avui sí. Ho hem fet tot i se’ns ha tornat a escapar
Joan Vidal
entrenador del junior
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)