Rugbi

Guemes renova pel Barça

Rugbi. L’argentí vol continuar aportant la seva gran experiència a un equip que la temporada vinent lluitarà per entrar en el ‘play-off’

L’argentí Bautista Guemes va renovar pel FC Barcelona i seguirà una temporada més aportant la seva gran experiència a un equip que vol lluitar per entrar en el play-off de la lliga de la divisió d’honor la pròxima campanya. Guemes va arribar al Barça en aquesta temporada que acaba de finalitzar i ha fet una molt bona campanya. Amb el número 10 a l’esquena l’argentí ha anotat 167 punts, 157 amb el peu, i ha estat titular en els 21 partits que ha disputat, jugant 1.613 minuts.

Guemes va tenir algunes ofertes per tornar al Top 14 francès, la millor lliga del món, però va decidir continuar en el conjunt blaugrana. “Estic molt content de seguir donant suport a aquest projecte que estem tirant endavant”, va manifestar l’argentí en l’acte de presentació de la seva renovació. Bautista Guemes va disputar el Top 14 francès la temporada 2015/16, en què va militar en l’Agent. Després va jugar en el Vannes del ProD2 francès, i la campanya 2017/18 ho ha fet en el conjunt blaugrana.

El jugador argentí va valorar positivament la temporada que ara acaba. “Vam aconseguir jugar la semifinal de copa, tot i que és cert que ens hauria agradat entrar en el play-off.” Per a la vinent, Guemes es va marcar com a objectiu “jugar el major nombre de partits possible i intentar entrar en el play-off.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)