Futbol sala

El Barça es complica la vida (4-2)

Futbol sala. Es blaugrana tornen a caure davant l’Inter en el segon assalt de la final de la lliga

El Barça ha tornat a perdre avui a Torrejón. En el segon assalt de la final de la lliga, els blaugrana han pagat molt car un greu embolic entre Aicardo i Paco Sedano que ha propiciat el 2-1 i han acabat caient davant l’Inter. Ara, l’eliminatòria es trasllada a Barcelona i els catalans, si volen guanyar el títol, han de guanyar-li tres partits seguits al conjunt madrileny.

El Barça ha estat millor en el primer temps. La pressió inicial ha asfixiat la sortida de pilota madrilenya i ha propiciat les primeres ocasions visitants. Com ja va passar en el primer assalt, Jesús Herrero ha estat molt fi sota els pals. L’Inter s’ha estirat i ha disposat de diverses ocasions en l’equador de la primera part però, ha estat el Barça qui s’ha avançat primer. Rivillos ha rebut una falta de Pola dins l’àrea i els àrbitres, que havien estat molt permissius durant els primers vint minuts amb l’agressivitat madrilenya, han xiulat penal. Ferrao, el pitxitxi del Barça, ha firmat el 0-1. La resposta de l’Inter, però, ha estat immediata; Gadeia ha empatat després d’un doble penal, fruit d’unes mans de Leo Santana.

El tu a tu de l’inici de la segona part ha estat frenètic, Esquerdinha ha posat a prova Herrero i Daniel ha obligat Sedano a lluir-se. Ha estat la primera aturada del porter de Móstoles, que ofert un recital escandalós en la segona part. Pola ha estavellat una pilota al pal mentre Sergio Lozano, el més actiu dels blaugrana, ho ha provat per tots els mitjans. El duel era igualadíssim quan una desafortunada acció d’Aicardo ha decantat la balança; un control llarg del gadità ha entrat en la zona de domini de Paco Sedano, els dos s’han fet un embolic i la pilota ha acabat entrant dins la porteria. El mateix Aicardo ha intentat esmenar el seu error amb un gran xut des de la distància que ha picat amb el pal.

El gol, però, ha fet molt mal al Barça, que ho ha intentat amb el porter jugador però ha acabat caient per 4-1. Ricardinho, sense porter, ha fet el tercer i Pola, en una acció individual magistral, ha posat la cirereta al triomf madrileny. Només Esquerdinha, sobre la botzina, ha maquillat el resultat.