Atletisme

Ara vol volar a Ostrava

Atletisme. El cubà Echevarría acaba de saltar 8,83 m amb una mica de vent a favor. El míting txec aplegarà onze campions mundials

El saltador cubà Juan Miguel Echevarría serà un dels protagonistes del míting d’Ostrava (República Txeca) que es disputa avui. Fa tres dies va saltar 8,83 m a Estocolm amb una mica de vent a favor i intentarà tornar a fer una gran marca. Davant seu tindrà l’actual campió mundial, el sud-africà Luvo Manyonga, que aquest curs ha saltat dos cops per sobre dels vuit metres i mig.

El míting d’Ostrava reunirà onze campions mundials de Londres 2017 i set atletes que actualment lideren el rànquing mundial. En les proves de velocitat hi seran presents els actuals campions mundials de 100 i 200 m, el nord-americà Justin Gatlin i el turc Ramil Gulijev, respectivament. Gatlin tindrà un rival dur en el seu compatriota Mike Rodgers (9.92), i Gulijev haurà de vigilar el sud-africà Clarence Munyai (19.69), tots dos líders de l’any. En l’alçada el qatarià Mutaz Essa Barshim vol superar els 2,40 m.

En noies destaca la presencia de l’holandesa Dafne, doble campiona mundial de 200 m, que intentarà acostar-se als 22 segons. La velocista vilanovina Estela Garcia s’estrenarà en els 200 m aquesta campanya. L’etíop Genzebe Dibaba, campiona mundial de 1.500 m el 2015, que té el rècord mundial de la distància, disputarà els 800 m amb la intenció d’acostar-se als 1:57.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)