Més esport

El Salt aspira a tot en la final del circuit Iberdrola

Gimnasta. L’equip inclourà les internacionals Nora Fernández i Laura Bechdejú a Manresa per mirar de superar el Xelska de Palma

El Salt Gimnàstic Club disputarà dissabte a Manresa, al Nou Congost, la gran final de la lliga Iberdrola, que decidirà quin és el millor club espanyol de gimnàstica. L’entrenadora, Montse Hugas, disposarà de les seves millors gimnastes per mirar de superar els seus grans rivals, el Xelska, l’Egiba i l’Hospitalet, tots amb internacionals a les seves files.

El club saltenc anirà a Manresa amb Nora Fernández, Laura Bechdejú –aquests dues convocades per als Jocs Mediterranis–, Marina Coll, Sara Coll, Bennie Godino i Laura Mora.

El Salt va ser superat en la segona jornada a Gijón per menys de dues dècimes pel Xelska tot i no disposar de Nora Fernández ni de Sara Coll. L’equip de Palma, que també es va imposar en la primera jornada a Salt, es presenta com el gran rival de l’equip gironí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)