Futbol sala

Sedano s’acomiada i el Barça li retirarà la samarreta

Futbol sala. El veterà porter ha decidit tornar a Madrid per dedicar-se a la seva família

En una roda de premsa multitudinària, el capità del Barça ha dit adéu entre agraïments. El club li premiarà la seva trajectòria penjant-li la samarreta al Palau Blaugrana. “Deixo la pràctica professional i torno a Madrid per dedicar-me a la meva filla, la meva parella i la meva família”. Paco Sedano ha explicat avui, en una sala de premsa del Palau Blaugrana a vessar, els motius pels que deixa el futbol sala. “És la decisió més difícil de la meva vida”, ha dit Sedano que encara tenia contracte amb el Barça fins el 2020. L’actual capità del Barça es veia amb forces per continuar i assegura que està “en un dels millors moments de la meva carrera” però, ha volgut primar les obligacions familiars. “La meva filla viu a Madrid i té 12 anys. Jo fa 11 que visc a Barcelona. Vull dedicar-me a ella ara que comença l’institut”, ha explicat Sedano.

El porter deixa el Barça just abans del tercer partit de la final de la lliga que l’equip disputa demà contra el Movistar Inter. “Em volia acomiadar del Palau” ha dit Sedano que, durant la roda de premsa, ha sabut que el club li penjarà la samarreta a la zona d’honor del feu blaugrana. “He tingut una carrera somniada i acabar-la així és espectacular”, ha dit. El capità serà el primer jugador de la secció de futbol sala que tindrà la seva samarreta penjada.

Amb la rescissió de contracte, Sedano tampoc seguirà en el càrrec a la Masia 360, el projecte de formació del club blaugrana. “Li guardem la plaça i l’esperarem el temps que faci falta. El Barça és casa seva”, ha dit Albert Soler, director dels esports professionals de l’entitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)