Esports de muntanya

Participació rècord

Curses de muntanya.El Trail Ulldeter, segona cita de les Mission x3, aquest diumenge a Camprodon amb mil corredors

Les BUFF Mission x3 es reprenen aquest diumenge a Camprodon amb el Trail Ulldeter, amb una participació rècord superior als mil corredors inscrits per a les curses Marathon –tornarà a enfilar-se fins als 2.500 metres d’altitud, al coll dels Tres Pics–, Trail i Express.

La cita del Ripollès té en Toti Bes el seu històric dominador. El gironí hi ha guanyat la prova reina, de 44 quilòmetres i 2.500 metres de desnivell positiu acumulat, els anys 2014, 2015 i 2017 –els mateixos en què va endur-se el triomf a les Mission x3, que un cop disputada la cita del cap de Creus es completen amb la del Catllaràs (22 juliol). El basc Ion Erdaide (Team Land Sport) i Ignasi Riuró (Esports Maverick) són els candidats a destronar Bes en la categoria masculina. En la femenina, Tina Bes (Club Trail Running Girona) surt també en les travesses per a la victòria a la Marathon assolida el 2016. La vencedora a Roses i líder de la general Rosa Navarro (Tuga Outdoor Team) i Eli Gordon (Salomon Team), que té pendent la cita camprodonina perquè ja ha guanyat abans a Roses (Cap de Creus) i la Pobla de Lillet (Catllaràs), completen la nòmina de favorites al triomf.

La distància Trail, amb 24 km i 1.300 m D+, és la que té més corredors inscrits. Els duels pel triomf apunten a Mireia Pons (Inverse Team Trail) i Caitlin Fielder (Club Trail Running Girona) i a Ruben Hernández (BTR) i Zoel Codolà (Maverick).

El recorregut Express, introduït aquest 2018, té 14 km i 900 m de recorregut, i els vencedors al cap de Creus, Imma Boada (Ronhill) i Roger Gómez (Trafach Bikes), són els que tenen més números per guanyar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)