Ciclisme

Porte podrà sentenciar

Ciclisme. L’australià ha arribat líder a la contrarellotge de l’última etapa de la volta a Suïssa. El francès Demare va guanyar a l’esprint

La victòria final de la volta a Suïssa es decidirà avui en la contrarellotge de l’última etapa, i Richie Porte (BMC) pot acabar de sentenciar la general al seu favor. L’australià ha arribat líder de la general a l’últim dia, amb set segons d’avantatge sobre el colombià Nairo Quintana (Movistar) i 52 respecte a l’holandès Wilco Kelderman (Sunweb). La contrarellotge es disputarà en un recorregut de 34 quilòmetres a la localitat de Bellinzona, la mateixa on ahir va acabar la vuitena etapa.

La victòria en la penúltima etapa va ser per al francès Arnaud Demare (FDJ) que va superar en la meta tres dels grans velocistes de l’actualitat, el colombià Fernando Gaviria (Quick-Step), el noruec Alexander Kristoff (Emirates) i l’eslovac Peter Sagan (Bora). L’etapa va tenir pujades i baixades, però cap port puntuable i es va disputar en un circuit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)