Esports de muntanya

Pau Zamora, ‘guest star’ a Camprodon

Curses de muntanya. El ciclista del BUFF guanya la marató del Trail Ulldeter, amb nou triomf de Tina Bes

Pau Zamora (BUFF Pro Team) va ser l’estrella convidada del Trail Ulldeter, la segona de les Mission x3 disputada ahir a Camprodon amb 1.100 participants. El ciclista especialitzat en BTT i mànager de l’equip que competeix arreu del mon va guanyar la marató, de 44 km i 2.500 metres de desnivell positiu que va liderar des de l’inici amb un ritme que en un primer instant només va poder seguir Ion Erdaide (Team Land). Zamora, en solitari des de la cresta d’accés al coll de Tres Pics amb un canvi de ritme en la zona més alpina i tècnica del recorregut, va fer un temps de 4h46:46 mentre que Alberto Vinagre (BTR) i Sergi Masip (Flexor) van ser segon i tercer a 3 i 9 minuts.

Tina Bes (Club Trail Running Girona), vencedora de la cursa el 2016 i que amb el d’ahir amplia un any més l’hegemonia dels germans Bes a Ulldeter perquè Toti hi ha guanyat els anys 2014, 2015 i 2017. Bes no va tenir cap problema per lligar el triomf i, amb 5h32:09, va treure 20 minuts a la vencedora de la cita inaugural del circuit al cap de Creus, Rosa Navarro (Tuga), segona; i tres quarts d’hora a Anca Cindea, tercera.

Xavi Prims (9hsports) va ser el més ràpid en la modalitat Trail, la que comptava amb més participants i un recorregut de 24 km i 1.300 m D+. Prims va superar el vencedor a Roses, Rubén Hernández (BTR), segon. Marc Vizcaíno va ser tercer i la victòria femenina va ser per a Mireia Pons (Inverse) seguida de Jenny Arasi (Matxacuca) i Anna Capdevila (Esportiu Ripoll). Quim Costa (Olot Terra de Volcans) i Imma Boada (Ronhill) van guanyar la distància Express (14 i 900).

La cita camprodonina va ser la primera en què Klassmark va incloure Ulldeter 3x3, la marató en relleus. Jordi Pujol, Adrià Canimas i Mateu Planella van ser els més ràpids dels vint equips inscrits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)