Ciclisme

Clàudia Galicia domina la CCI de la Vall de Boí

Ciclisme. La corredora del Megamo, segona fa una setmana a la Sea Otter, va guanyar la penúltima copa catalana internacional

Clàudia Galicia (Megamo Factory Team) va ser la vencedora de la setena cita de la copa catalana internacional Biking Point 2018, la penúltima disputada a la Vall de Boí i que comptava amb una CRI dissabte a Taüll i la cursa olímpica (XCO) ahir a Barruera. La líder de la Super Cup Massi va sumar els punts UCI en joc després de superar la sub-23 i virtual campiona de la CCI Magda Duran (Biking Point), segona i vencedora de la contrarellotge.

Didac Carvacho (Irontech Tecnic Ambisist) es va adjudicar les dues curses en la categoria júnior i, en l’elit masculina, la victòria va ser per a Vlad Dascalu (Brujula), guanyador de la darrera copa del món sub-23. Ever Alejandro Gómez (Olympia) va guanyar la CRI i té enllestida la general de la CCI.