Més esport

VELA.

L’‘Alinghi’ guanya a Barcelona i se situa líder de la general

L’Alinghi suís va guanyar la prova de Barcelona de les Extreme Sailing Series i es va situar líder de la general després de tres proves. L’Alinghi va sumar 278 punts després de 25 regates i la regata final, que puntua doble, i va superar per només 14 punts el segon classificat, l’Oman Air, amb 264 punts. El fins ara líder de la general de la competició, el SAP Extreme Sailing danès, va ser tercer amb 258. L’Spanish Impulse va acabar sisè de set participants, amb 222 punts. Després de les tres primeres proves del circuit, l’Alinghi i el SAP estan empatats a 33 punts, però els suïssos han guanyat dues competicions i els danesos només una.