Contra Austràlia als quarts de final en la Super Final

Waterpolo. El combinat estatal supera el Kazakhstan en l’últim partit de la fase de grups a la lliga mundial amb tres gols de l’olotí Blai Mallarach

La selecció espanyola, amb set catalans, s’ha desfet aquesta tarda del Kazakhstan 3-11 i passa com a segona de grup gràcies a la derrota de Croàcia contra Estats Units. Austràlia serà el rival als quarts de final en la Super Final de la lliga mundial.

El combinat estatal ha trigat a trencar la resistència del rival i el primer gol no ha arribat fins al minut quatre amb una assistència de Roger Tahull que ha aprofitat Álvaro Granados. Abans del final del primer quart Blai Mallarach ha augmentat l’avantatge i poc després el Kazajstan ha retallat distàncies. Granados i Mallarach han repetit com a golejadors per situar l’1-4 al descans.

La selecció espanyola ha sentenciat a la segona meitat amb un doblet d’Albert Espanyol i dianes de Sergi Cabanas i Marc Larumbe. L’últim quart no ha tingut més història, amb Bustos i Mallarach veient porteria.