Waterpolo

Austràlia, el peatge dels de Martín als quarts

Waterpolo. L’olotí Mallarach es consolida com a golejador de la selecció espanyola, que ahir va vèncer Kazakhstan en la lliga mundial

Kazakhstan 3 espanya 11

KAZAKHSTAN:Valeriy, Yevgeniy, Ruslan, Roman, Miras, Alexey, Murat (1), Alexandr, Rustam (1), Mikhail (1), Ravil i Yulian.ESPANYA:Lorrio, Munarriz (1), Granados (2), Del Toro, Cabanas (1), Larumbe (1), Fran Fernández, Albert Español (2), Roger Tahull, Felipe Perrone, Blai Mallarach (3) i Bustos (1).PARCIALS:0-2, 1-2, 0-4 i 2-3.ÀRBITRES:Dejan Adzic (Montenegro) i Daniel Flahive (Austràlia).INCIDÈNCIES:Partit de la tercera jornada de la fase de grups de la superfinal disputat al Duna Arena de Budapest, a Hongria.

La superfinal de la lliga mundial entra en la fase decisiva després de deixar enrere la fase de grups i ara les derrotes suposen quedar fora de la lluita pel títol. La selecció espanyola disputa avui els quarts de final contra Austràlia després del tràmit contra Kazakhstan d’ahir (3-11), en un duel en el qual Blai Mallarach va mantenir l’encert dels altres dos enfrontaments i, amb tres gols, va ser el màxim golejador del partit. L’olotí acumula deu gols després de tres partits. Si el combinat espanyol supera Austràlia se les haurà amb Montenegro, que no ha de tenir problemes per eliminar el Kazakhstan. Els quarts es completen amb les eliminatòries entre Hongria i Croàcia, un partidàs, i un descafeïnat Estats Units-Japó.

El duel d’ahir no va tenir emoció. El vallesà de l’Atlètic Barceloneta Álvaro Granados va estrenar el resultat i Mallarach va fer el segon. El Kazakhstan va marcar el primer gol en el segon parcial i no ho tornaria a fer fins a l’últim quart, quan el combinat del barceloní David Martín n’havia sumat set més (2-9). El tercer gol dels kazakhs va servir de clausura (3-11).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)