Esport i política

Protestes dels CDR i l’ANC contra Felip VI a Tarragona

Jocs Mediterranis. Convocades una manifestació i una marxa per a demà, abans de la cerimònia d’inauguració en la qual està prevista la presència del rei espanyol

Els CDR de Tarragona han convocat demà, a les 17 hores, una manifestació per a mostrar el seu rebuig per la presència de Felip VI en la inauguració dels Jocs Mediterranis. La convocatòria, que tindrà lloc davant de la ITV de la capital del Tarragonès, té com a lema A Tarragona no tenim rei i s’anuncia amb un cartell en el qual es pot veure el rei espanyol cap per avall i amb els ulls tapats. Els CDR recomanen portar cassoles i roba de recanvi de color.

Una hora i mitja més tard, també demà, l’ANC ha convocat una marxa que començarà al parc de l’Amfiteatre. “Davant la provocació que representa la presència del President del Gobierno de España i els seus ministres del 155 a Tarragona (i la possible presència del rei Borbó). Us convoquem a manifestar el vostre malestar amb una concentració i una passejada pacífica” diu aquesta entitat en un comunicat. A més, demana als manifestants que portin roba de color groc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)