Espanya, a semifinals

Waterpolo. L’equip de David Martín trenca la resistència d’Austràlia en la lliga mundial en la segona part (4-9) i jugarà contra Montenegro

La selecció espanyola es va classificar ahir per a les semifinals de la superlliga de la lliga mundial en imposar-se a Austràlia (4-9) en un partit en què els de David Martín van fer tota una exhibició defensiva. El rival d’avui serà Montenegro (3/4 de 8).

A l’equip espanyol li va costar trobar porteria i va acabar el primer quart amb el marcador en contra (2-1). En el segon quart les defenses també es van imposar i només Tahull va aconseguir foradar la porteria australiana (2-2). En la segona part Mallarach, en una acció de superioritat, i Fran Fernández van començar a trencar l’equilibri de forces (2-4) contra un rival que defensava fort però es mostrava impotent en atac. En els últims vuit minuts, Español va marcar primer de penal (2-5) i a partir d’aquí els jugadors es van deixar anar i van passar per sobre dels australians.