Més esport

Entrades reservades a Vox i entitats espanyolistes

Jocs Mediterranis. El portal ‘Porta Enrere’ denuncia que el partit ultra tenia entrades reservades per a la cerimònia d’inauguració

Els seients buits i les banderes espanyoles que es van veure a les graderies del Nou Estadi de Tarragona durant la cerimònia d’inauguració dels Jocs Mediterranis van sobtar a molts, i han fet saltar les alarmes. Segons explica el portal Porta Enrere, algunes entitats espanyolistes i el partit ultra Vox tenien reservades entrades per a l’acte inaugural de la cita, que van ser distribuïdes a través de la Casa d’Aragó de Tarragona a diverses entitats espanyolistes, entre les quals hi ha Societat Civil Catalana, Plataforma per Tabàrnia o Cataluña por España. Jordi Ferré, vicesecretari de comunicació de Vox a Tarragona, ha afirmat que van reservar entrades com a partit polític, i ha afegit que van organitzar autobusos des de Barcelona i des de diversos punts de l’estat espanyol per assistir a l’acte.

Durant la cerimònia inaugural dels Jocs Mediterranis, es van sentir xiulets a l’himne espanyol i al rei Felip VI, però al president de la Generalitat, Quim Torra, i s’hi van veure força banderes espanyols, mentre que la Unió de Federacions Esportives Catalanes (UFEC) ha protestat en els darrers dies per la falta d’invitacions per a clubs, federats i entitats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)