Waterpolo

Amb 67 anys de retard

Waterpolo. El França-Itàlia d’avui inaugura la competició i serà el primer partit femení en uns Jocs Mediterranis, en els quals els combinats espanyols, plens de catalans, aspiren als metalls

27 de juny de 2018, Tarragona. Data i lloc del primer partit de waterpolo de la història dels Jocs Mediterranis, que es van instaurar el 1951 i que des de l’inici han disposat de la presència de l’esport aquàtic, però tan sols amb la participació masculina. La competició s’inaugura amb el duel entre França i Itàlia (9.30 h), en el qual les italianes són favorites i tenen tots els números d’acabar primeres del grup B i accedir a la final. A continuació Espanya, amb 12 catalanes, s’enfronta a Grècia (11.40 h) i el vencedor també ho té tot encarrilat per accedir a la final.

El seleccionador del combinat espanyol, Miki Oca, ha confiat en el mateix bloc que va sortir vencedor del clàssic torneig de Portugalete, amb l’excepció de Paula Crespín i Sandra Domene perquè la convocatòria era més curta.

Mantenir les sensacions

L’equip espanyol masculí encara la cita de Tarragona com a última prova de foc amb vista a l’Europeu de Barcelona i amb la voluntat de repetir el nivell de la Superfinal de la Lliga Mundial, on van acabar tercers. Als Jocs Mediterranis coincideix amb alguns dels candidats al triomf a l’europeu: només falten Hongria i Croàcia.

El seleccionador barceloní David Martín repeteix la llista amb l’únic canvi del barceloní del Sabadell Sergi Cabanas pel madrileny de l’Atlètic Barceloneta Alejandro Bustos. Espanya debuta amb el rival més assequible del grup B, Turquia (20.50 h), i després se les haurà amb Grècia i Itàlia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)