Atletisme

Estela Garcia, bronze en els 200 m; Esther Guerrero, quarta en els 800 m

Jocs Mediterranis. La vilanovina acaba tercera amb un temps de 23.11 segons, mentre que la banyolina no n’ha tingut prou amb el 2:33.35 per pujar al podi

L’atleta de Vilanova i la Geltrú Estela Garcia s’ha penjat la medalla de bronze en els 200 m, una distància que ha cobert amb 23.11 segons, un nou rècord de Catalunya. L’anterior millor marca del país era de 23.13 i estava també en possessió de Garcia, que l’havia aconseguit el 23 de juny de l’any passat, a Lille. La francesa Carolle Zahi s’ha endut la medalla d’or amb un temps de 23.02 i la italiana Gloria Hooper, la plata.

Per la seva banda, Esther Guerrero ha estat quarta en la final els 800 m amb un temps de 2:03.35 i s¡ha quedat a un segon de pujar al podi. Les marroquines Rababe Arafi i Malika Akkaoui han fet doblet amb les medalles d’or i plata respectivament, mentre que la francesa Cynthia Anais ha guanyat el bronze.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)