Futbol sala

El Barça Lassa descobreix la nova Champions League

Futbol sala. Els blaugrana es veuran les cares amb el Halle-Grooik belga, el Kremlin francès i el Benfica portuguès en la primera fase del torneig

El Barça Lassa va saber ahir els seus rivals en la primera fase de la nova UEFA Futsal Champions League, que varia de nom i marca en una nova etapa de la màxima competició continental. L’equip blaugrana va quedar enquadrat ahir, després del sorteig que es va fer a Nyon, en el grup 1 i es veurà les cares en la main round, en què ja entren els equips dels països amb coeficient UEFA més alt, amb el Halle-Grooik belga, el Kremlin francès i el Benfica portuguès. Aquesta primera fase es disputarà del 2 al 7 d’octubre a les instal·lacions del club belga i tres dels quatre equips accediran al següent escull, l’elite round. “Tots els grups són complicats. Ens ha tocat un desplaçament amb bones comunicacions i lluitarem per la primera plaça. Aquest és el nostre objectiu”, va dir ahir el tècnic del Barça, Andreu Plaza, després del sorteig.

A Bèlgica, en el començament del camí cap al tercer ceptre europeu, el Barça Lassa es veurà les cares amb un vell conegut de l’afició blaugrana. El brasiler Fernandão ha estat un dels referents del Halle-Grooik en la darrera temporada, en què han acabat alçant el títol de lliga. Fernandão va ser el pivot de referència en l’etapa més llorejada del Barça de futbol sala i va alçar, a Lleida i a Bakú, les dues copes de campions de la ja antiga UEFA Futsal Cup que figuren a les vitrines del museu. El Halle-Grooik està format per joves jugadors del país i un bon reducte de brasilers en què també destaca el nom de Grello, exjugador d’El Pozo Múrcia. A més, el Barça també s’haurà de veure les cares amb el Benfica, subcampió de la lliga portuguesa i un dels equips més potents d’Europa. “Els francesos són els més desconeguts”, va comentar ahir Andreu Plaza respecte del Kremlin, que, a priori, és la ventafocs del grup.

Els tres primers classificats del grup accediran a l’elit round, que es disputarà el mes de novembre i que serà la fase que precedirà la final a quatre de la nova UEFA Futsal Champions League, que es jugarà el mes d’abril.

L’Inter, en un grup assequible

El campió de les dues darreres edicions de la màxima competició continental i el líder del palmarès amb cinc títols, el Movistar Inter, va quedar enquadrat en el grup 2. Els madrilenys es veuran les cares amb l’Ekonomac serbi, l’amfitrió, l’Era Pack txec i el Kherson ucraïnès. El Györ de Javi Rodríguez va quedar enquadrat amb l’Ugra i el Siberià rus, i el Dobovec eslovè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)