Tennis

Federer, sense oposició per passar a vuitens

Tennis. El suís ha superat Struff en tres sets sense tenir cap punt de break en contra i sumant 175 partits guanyant sobre herba

Roger Federer li té la mida presa a Wimbledon i aquesta tarda ho ha tornat a demostrar, superant a l’alemany Jan-Lennard Struff en tres sets en una hora i 34 minuts. El suís, vuit vegades campió del torneig de Londres, s’ha imposat per 6-3, 7-5 i 6-2 sense tenir cap punt de break en contra i encadenant 29 sets guanyats, a només cinc del seu propi rècord, que està en 34, i ha batut el rècord del nord-americà Jimmy Connors de partits guanyats sobre herba, amb 175. Federer ha jugat un primer set brillant, amb un gran servei i sense donar opcions a la restada d’Struff. El segon set ha estat més igualat i l’alemany s’ha mostrat molt sòlid, mentre que Federer ha seguit sense cedir davant Struff. En el tercer i últim parcial, Federer ha aconseguit trencar el servei del seu rival i ha agafat velocitat de creuer cap als vuitens de final. El tennista de Basilea se sentia molt còmode sobre la gespa de Wimbledon i una doble falta d’Struff ha deixat en safata de plata el partit per a Federer. El suís jugarà contra Adrian Mannarino, que ha guanyat al rus Daniil Medvedev.

A més, l’alemany Alexander Zverev s’ha classificat per la tercera eliminatòria de Wimbledon al remuntar el partit que anava perdent ahir contra el nord-americà Taylor Fritz quan es va aturar per falta de llum. El quart cap de sèrie anava per darrera en el marcador amb un 6-4, 5-7 i 6-7 (0), i avui quan s’ha reiniciat el partit ha sigut tota una altre història. Zverev, de 21 anys, ha afrontat els dos darrers sets, que havia de guanyar per no ser eliminat, amb molta convicció i els ha decantat al seu favor clarament per 6-1 i 6-2, i ha aconseguit la victòria.