Futbol sala

El Barça Lassa tanca el fitxatge de Boyis (Jaén)

Futbol sala. És un tanca de 28 anys que arriba lliure i que suposa la segona incorporació de cara al curs vinent després de Dídac Plana

El Barça Lassa de futbol sala ha tancat la segona incorporació de cara a la temporada 2018/19. Es tracta del cordovès Antonio Manuel Sánchez Tienda Boyis, de 28 anys, un tanca que arriba lliure procedent del Jaén Paraíso Interior, club en el qual ha jugat les últimes tres temporades. Boyis és un dels millors defensors de la Lliga, com ho acredita la seva recent elecció com a millor tanca de la temporada 2017/18 per part de la LNFS. És un jugador fort, contundent i amb gran habilitat defensiva, qualitats que combina amb arribada i un gran xut. Amb el Jaén ha aixecat la última copa d’Espanya (2018) com a capità de l’equip, i juntament amb el porter Dídac, que també s’incorpora al Barça Lassa, ha sigut un dels pilars de la gran campanya del conjunt andalús, rival blaugrana a la final de la copa del Rei.

“Em sento preparat”

En les seves primeres declaracions com a blaugrana, Boyis diu que és conscient que “arriba a un club de la màxima exigència, el millor del món” i explica que “se sent preparat per assumir el repte i amb ganes de tornar la confiança” que li ha fet el Barça. Sobre el seu fitxatge, el tanca cordovès reconeix que “al principi no em creia l’interès del Barça”, i explica que “no va dubtar ni un moment” en acceptar la proposta blaugrana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)