Tennis

Serena remunta per passar a semifinals

Tennis.La nord-americana ha guanyat Giorgi en tres sets i jugarà contra Georges en la penúltima eliminatòria; l’altra semifinal serpa Kerber-Ostapenko

Serena Williams (25) s’ha classificat per a les semifinals de Wimbledon després de superar Camila Giorgi en tres sets (3-6, 6-3 i 6-4) en una hora i 42 minuts, i jugarà la penúltima eliminatòria del torneig per 11a vegada en la seva vida. L’heptacampiona del torneig anglès, però, ha hagut de remuntar el primer set després que la italiana la sorprengués. El talent de la nord-americana, però, no s’ha fet esperar i no ha tingut problemes en donar la volta al matx i encadenar-se, d’aquesta manera, 19 de guanyats a l’All England Club. Amb 36 anys, Serena Williams està molt a prop de guanyar el seu vuitè títol a Wimbledon, fet que la catapultaria en el rànquing mundial. Actualment és la 181a del món, bàsicament perquè ha jugat molt poc des d’inicis d’any. Per ser a la final, però, se les haurà amb l’alemanya Julia Georges, que avui s’ha desfet de Kiki Bertens per 3-6, 7-5 i 6-1.

L’altra semifinal la jugaran Angelique Kerber (11) i Jelena Ostapenko (12), després de que l’alemanya ha derrotat la russa de 21 anys Daria Kasatkina (14) per 6-3 i 7-5 a còpia de tenacitat i jugarà demà la seva tercera semifinals de Wimbledon. La doble campiona de Grand Slam ha tancat el duel en la setena pilota de partit en un tran final de joc excels per part de totes dues contendents. Se les haurà amb la letona Jelena Ostapenko. La campiona de Roland Garros 2017, com sempre molt agressiva, ha estat superior a la voluntariosa eslovaca Dominika Cibulkova: 7-5 i 6-4. Els altres partits de quarts de final que ja s’estan disputant són: Serena Williams (25)-Camila Giorgi i Kiki Bertens (20)-Julia Goerges (12).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)