Tennis

Primera final de Grand Slam per a Serena Williams després de donar a llum

Tennis. La nord-americana es classifica per a la seva desa final de Wimbledon i jugarà contra Kerber, a qui ja va superar en la del 2016

La nord-americana Serena Williams jugarà la seva primera final de GRand Slam des que va donar a llum a la seva filla el setembre passat i serà sobre la gespa de l’All England Club, que ha l’ha vist aixecat set trofeus i en què ha disputat ja nou finals. Williams jugat un dels millors partits des que va tornar al circuit i s’ha imposat per 6-2 i 6-4 as l’alemanya Julia Georges en 69 minuts. Georges, que arribava a les semifinals del torneig amb 46 sacades directes en cinc partits, només ha estat capaç de connectar-ne rtes davant la gran favorita i ha perdut el seu servei en quatre ocasions. És molt difícil guanyar així, i més si al davant tens Serena Williams, que dissabte podria guanyar el seu vuitè títol de Wimbledon, i superar Steffi Graff, que en té set. Williams, de 36 anys, s’ha desfet de Georges sense problemes, i opta a igualar els 24 títols de Grand Slam de Margaret Court.

Williams, que es va retirar de Roland Garros per problemes musculars al pit, viu emocionada el tornar a una final de Wimbledon. “He tingut molts problemes i lesions, no és normal que estigui en la final de Wimbledon”, ha dit l’encara número 181 del món, que després del torneig anglès podria escalar fins la posició 19 del rànquing mundial.

La petita de les Williams jugarà dissabte la final contra Angelique Kerber, repetint així la final del 2016, que va guanyar la nord-americana. L’alemanya ha imposat la seva experiència davant la letona Jelena Ostapenko (6-3 i 6-3), en 68 minuts, i ha aconseguit la classificació per segona vegada en la seva carrera per a la final de Wimbledon. Serà, però, la quarta final del Grand Slam que disputa Kerber, després d’obtenir el títol a l’Open d’Austràlia i l’Open dels Estats Units, totes dues fa dos anys, a més de l’esmentada de Wimbledon. Ara lluitarà per la seva tercera corona del Grand Slam i el dotzè títol del seu historial, segon aquest any després de l’aconseguit a Sidney, i tindrà ocasió de rescabalar-se de l’amarga derrota que va patir a les semifinals de l’Open d’Austràlia, quan va cedir davant la romanesa Simona Halep en tres sets, després de tenir dues boles de partit.

“Estic molt feliç i orgullosa”, ha dit Kerber en acabar el partit. “Aquests són els partits que somiem guanyar des de petits, ara vull disputar la final de la mateixa forma en què he guanyat els anteriors. El que més desitjo és sortir i guanyar aquest partit”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)