Tennis

Djokovic aparta Nadal de la final de Wimbledon

Tennis. El serbi tomba el balear en una altra semifinal èpica (6-4, 3-6, 7-6, 3-6 i 10-8), després de més de cinc hores, i demà s’enfrontarà a Kevin Anderson en la final

Novak Djokovic ha guanyat Rafa Nadal en la semifinal de Wimbledon, després de més de cinc hores de tennis de màxim nivell, disputats entre ahir a la nit i aquesta tarda. El serbi podrà aspirar al seu tretzè Grand Slam i tornarà als primers llocs de la llista de l’ATP gràcies a una victòria que el situa en la final que demà haurà de disputar davant el sud-africà Kevin Anderson.

El partit va quedar interromput ahir a la nit, amb avantatge de dos sets a un per a Djokovic (6-4, 3-6 i 7-6). Nadal ha aconseguit empatar després d’imposar-se per 3-6 en el quart set i, en el definitiu, que Novak Djoovic ha vençut per 10-8, no hi ha hagut treva. El duel ha duratcinc hores i quinze minuts. Èpica pura.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)