Ciclisme

Groenewegen repeteix triomf a l’esprint en el Tour

Ciclisme. L’holandès s’ha imposat també en l’arribada massiva a Amiens i el belga Van Avermaet continua manant en la general

L’holandès Dylan Groenewegen (Lotto Jumbo) ha aconseguit el seu segon triomf consecutiu al Tour de França en adjudicar-se la vuitena etapa, disputada entre Dreux i Amiens a través de 181 quilòmetres. El belga Greg Van Avermaet (BMC) continua amb el jersei groc.

Groenewegen, de 25 anys, ha tornat a exhibir-se davant els millors del grupi ha batut en un llarg esprint a l’alemany André Greipel (Lotto Soudal) i al colombià Fernando Gaviria (Quick Step), amb un temps de 4h.23.36.

Van Avermaet segueix al capdavant de la classifiació general, per davant del britànic Geraint Thomas (Sky) i del nord-americà Tejay Van Garderen (BMC), a 7 i 9 segons respectivament.

Demà diumenge es disputa la novena etapa entre Arras i Roubaix, l’etapa del pavès, amb un recorregut de 156,5 quilòmetres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)