Tennis

Djokovic, de tornada

Final masculina. El jugador serbi derrota Nadal en cinc sets en la semifinal ajornada i avui podrà guanyar el seu primer títol d’un Grand Slam en dues temporades en la final contra Anderson (15 h)

Novak Djokovic lluitarà avui (15 h) pel títol de Wimbledon contra Kevin Anderson. Serà la primera final d’un Grand Slam que el jugador serbi disputa les dues últimes temporades. El partit serà el millor indicador per comprovar si Nole ha superat la greu crisi de joc que, junt amb les lesions, l’ha fet caure del primer al 21è lloc del rànquing mundial. Djokovic va aconseguir la classificació després de derrotar Rafa Nadal en una semifinal que divendres, abans d’ajornar-se el partit, ja dominava dos sets a un. Nadal va aconseguir empatar el partit a dos en la represa d’ahir –que va tenir lloc just abans de la final femenina–, però en una llarga última mànega Djokovic va aconseguir derrotar el seu rival per 27a en els 52 partits entre tots dos (6-4, 3-6, 7-6, 3-6 i 10-8). Nadal va tenir la pressió sobre el seu servei en l’últim set. Va aconseguir salvar una pilota de partit en el setzè joc, però en la segona el seu rival serbi va certificar l’accés a la final. Djokovic té ara l’oportunitat d’aconseguir el seu quart títol a Wimbledon. Davant seu tindrà Kevin Anderson, vencedor contra John Isner de la semifinal més llarga de la història d’un Grand Slam. En el palmarès del sud-africà, a qui el serbi ha guanyat en cinc enfrontaments previs, només figura una final d’un dels quatre grans tornejos, la que l’any passat va perdre contra Nadal als Estats Units.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)