Natació

Marina Garcia triomfa en els 200 m braça

Natació. La recordista estatal Jessica Vall es va haver de conformar amb el segon lloc en la quarta jornada del campionat d’Espanya

La pugna per l’hegemonia de l’especialitat de braça va viure ahir un nou episodi en la quarta i penúltima jornada del campionat d’Espanya, a Mairena del Aljarafe. Si divendres Jessica Vall (CN Sant Andreu) s’havia quedat a escasses 14 centèsimes del rècord espanyol de 100 m braça (1:06.58), ahir va ser Marina Garcia (CN Sabadell) qui va voler donar un cop d’autoritat i es va imposar en els 200 m amb un gran registre de 2:23.36, que representa una nova plusmarca del campionat. La nedadora del Sant Andreu es va haver de conformar aquest cop amb el subcampionat (2:25.70) i no en va fer prou amb la seva reacció en els últims 50 m per desbancar la seva gran rival, que va marcar el ritme des dels primers parcials.

Els altres títols de la jornada se’ls van repartir Lidón Muñoz (CN Sant Andreu) en els 100 m lliure (55.31), Àfrica Zamorano (CN Sant Andreu) en els 200 m esquena (2:13.63), Joan Ballester (CE Mediterrani) en els 200 m braça (2:14.26) i Marc Sánchez (CN Sabadell) en els 400 m lliure (3:53.63).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)