Waterpolo

Debut europeu i victòria d’Espanya, amb 12 catalanes (9-13)

Waterpolo. La Plataforma Pro Seleccions ha protagonitzat un acte reivindicatiu durant la cerimònia inaugural

La selecció espanyola, amb 12 jugadores catalanes del total de 13, ha batut la potent Hongria (9-13) en el seu primer partit de l’europeu de waterpolo. El partit, tot i ser el primer, està cridat a ser molt important per aconseguir la plaça directa per als quarts de final. L’equip que dirigeix Miki Oca ha dominat el primer quart (2-3) i hauria pogut anar a la mitja part amb 3-5 però ha encaixat un gol de falta a una dècima del final. L’equip espanyol ha aprofitat la falta de defensa a la boia per mantenir un avantatge entre un i tres gols (5-8 al final del tercer quart) i dos gols de Bea Ortiz i Clara Espar en l’inici de l’últim període han sentenciat (5-10). Avui l’equip espanyol jugarà contra Alemanya (22.15 h).

Abans, en el grup d’Espanya, Rússia ha apallissat Turquia (35-4) i Alemanya ha superat Sèrbia (8-9). En el grup A Holanda s’ha desfet de Croàcia (21-1), Itàlia s’ha desfet d’Israel (2-21) i Grècia ha guanyat França (5-12).

La desfilada de les disset delegacions i els discursos de l’alcaldessa Ada Colau, el president de la LEN Paolo Barelli i el president del comitè organitzador Fernando Carpena han precedit l’inici del partit més interessant de la jornada. Durant la cerimònia alguns components de la Plata forma Pro Seleccions Esportives Catalanes han protagonitzat un acte reivindicatiu. Disfressats de presidiaris, han exhibit estelades i han fet enlairar un parell de globus amb la inscripció “Free Catalonia”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)