Waterpolo

Espanya passa per sobre d’Alemanya (2-27)

Waterpolo. L’equip de Miki Oca ha guanyat el segon partit de la fase de grups de l’europeu

Després de superar la campiona del món en el seu debut, la selecció espanyola continua amb pas ferm en la fase de grups després de passar per sobre d’Alemanya. L’equip estatal, amb 12 de 13 jugadores catalanes, ha guanyat per 2-27 a una feble Alemanya, que no ha estat rival per a les vigents subcampiones del món.

De fet, les teutones només ha aconseguit marcar dos gols en el primer període, i les jugadores espanyoles ho han aprofitat per agafar un avantatge que ja no deixarien anar. El primer període ha acabat 2-7 a favor d’Espanya, que ha arribat al descans amb un 2-14 a favor. Després de la represa, la selecció espanyola ha seguit passant per sobre de les seves rivals, i ha acabat el tercer període guanyant per 2-21. L’últim període ha seguit el mateix ritme, amb les alemanyes sense opcions i les espanyoles sense defallir, i així s’ha arribat al 2-27 final. Excepte Maica Garcia, totes les jugadores -excepte les porteres- de Miki Oca han marcat com a mínim un gol. Les màximes golejadores han estat Helena Lloret i Judith Forca, amb cinc dianes cada una. El proper partit de la selecció espanyola serà dimarts a les 22 hores contra Turquia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)