Handbol

“Vinc a guanyar-ho tot”

Handbol. El portuguès Gilberto Duarte, presentat com a nou lateral dret del Barça Lassa, vol aconseguir el títol en totes les competicions

Gilberto Duarte ha estat presentat com a nou jugador del Barça Lassa. El lateral dret portuguès, de 28 anys i provinent del Wisla Plock, ha fitxat per una sola temporada com a relleu de Wael Jallouz, que ha estat cedit al Fuchse. “És un dia molt feliç, estic molt content de jugar al Barça i donaré el màxim per aconseguir tots els objectius”, ha explicat Duarte. El portuguès, que destaca per la seva explosivitat i potència física (1,97 m i 96 kg), té com a objectiu guanyar totes les competicions amb el Barça: “Aquest club sempre juga per guanyar totes les competicions que juga. Aquesta és la seva identitat. I jo vinc a guanyar-ho tot: la lliga, la copa i la Champions.” Duarte ha afegit que no pensa en la durada del seu contracte, d’un sol any: “Tant li fa si és d’un, dos o més anys. El que importa és donar-ho tot, que és el que vinc a fer jo.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)