Handbol

Mortensen ve al Barça per “guanyar la Champions”

Handbol.L’extrem esquerre danès procedent del TSV Hannover és un golejador i especialista en els penals i cobrirà la baixa de Valero Rivera

L’extrem esquerre danès de 28 anys Casper Mortensen, que portarà el dorsal 6 a l’esquena, ha estat presentat aquest migdia com a nou jugador del Barça Lassa d’handbol per a les properes tres temporades. L’extrem, que cobrirà la plaça que deixa vacant Valero Ribera (Nantes), arriba procedent TSV Hannover, equip de la Bundeslliga alemanya. En la passada temporada, ha estat el màxim golejador de la lliga anotant 198 gols en 30 partits (85 des de la línia de 7 metres). El mànager esportiu de la secció, David Barrufet, ha valorat positivament la incorporació de Casper, “És un jugador molt complet, màxim golejador a la lliga la temporada passada, ens permetrà sortir amb rapidesa al contraatac i esperem que ens ajudi a guanyar tots els títols possibles”.

Mortensen, que va aconseguir la medalla d’or als Jocs Olímpics de Rio, arriba molt motivat: “Sóc aquí per guanyar cada partit, he vingut al millor lloc per guanyar la Champions, espero que els pròxims tres anys siguin magnífics”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)