Handbol

L’ambició de Mortensen

Handbol. L’extrem danès procedent del TSV Hannover és un golejador i especialista en els penals que cobrirà la baixa de Valero Rivera

L’extrem esquerre danès de 28 anys i 1,90 m Casper Mortensen, el fitxatge estel·lar del Barça 2018/2019, es va mostrar ahir al migdia exultant i ambiciós en la seva presentació. “És un dels dies més feliços de la meva vida. Soc aquí per guanyar cada partit i per guanyar títols amb aquest club. He vingut al millor lloc per guanyar la Champions, espero que els pròxims tres anys siguin magnífics”, va declarar l’internacional, que durà el dorsal 6. Forjat en la lliga danesa, abans de recalar a l’Hamburg i després al TSV Hannover-Burgdorf, és un fix en la selecció danesa, amb la qual va guanyar l’or a Rio i la plata en el mundial de Barcelona 2013.

Mortensen s’entreveu una peça bàsica en atac i cobrirà la sensible baixa de Valero Ribera. No en va, ha estat el màxim golejador de la lliga alemanya amb 198 gols en 30 partits (85 des de la línia de 7 metres). El danès va explicar que un dia quan era petit, quan tornava a casa després d’entrenar-se, el seu pare li va preguntar quin seria el seu somni i ell li va respondre que jugar al Barça.

D’altra banda, el Barça jugarà la supercopa al Palau d’Esports de la Rioja, a Logronyo, contra el conjunt local –subcampió de copa– el 2 de setembre.

EL PROTAGONISTA

He vingut al millor lloc per guanyar la Champions, espero que els pròxims tres anys siguin magnífics. Soc aquí per guanyar títols
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)