Waterpolo

Última vetllada plàcida

Torneig femení. La selecció espanyola disputa avui contra Sèrbia el darrer tràmit abans d’afrontar la part decisiva del campionat

En ple europeu, l’exigència dels entrenaments supera la de la majoria de partits que la selecció espanyola ha jugat fins ara, tal com va reconèixer la vallesana del Sabadell Mati Ortiz. Tres hores al CAR de Sant Cugat els requereix més esforç que els 32 minuts de joc contra Alemanya i Turquia o amb Sèrbia, el rival d’avui (22 h), on el més complicat és mantenir la concentració i la intensitat per marcar tants gols com puguin amb vista a la classificació final. La desigualtat entre alguns equips és infinita.

A les de Miki Oca tan sols els queda un tràmit, el duel d’avui. Dissabte tancaran la fase de grups contra Rússia, amb qui es jugaran el lideratge, important per als encreuaments posteriors, i podran calibrar prestacions. Espanya, com les russes, i Grècia i Holanda, en el grup A, s’han assegurat la presència als quarts de final.

La placidesa inicial ha permès al seleccionador Miki Oca donar minuts a peces menys habituals, com ara la portera sabadellenca Maria Elena Sánchez, que debuta en una cita important. “Tenia ganes de treure’m l’espina perquè l’any passat em vaig perdre el mundial per lesió, és especial jugar a casa”, explica. I admet que va debutar “nerviosa”, però es va anar adaptant i en general està “contenta amb els resultats”. El 2013 s’havia entrenat amb la selecció, però va viure el mundial a la grada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)