Ciclisme

Geraint Thomas

Ciclista de l’Sky

“Ha estat un atac sobre la marxa, per instint”

“Estava en la posició ideal. És cert que era un dia amb possibilitats d’assolir el mallot groc, però no hi havia res planificat. L’atac ha sorgit sobre la marxa, s’ha produït per instint.” Declaracions en la meta d’un Geraint Thomas, doble campió olímpic de persecució en pista, que no donava crèdit a la seva victòria: “És com una cosa irreal. No esperava guanyar, però m’he sentit molt bé i he pogut atacar.” El gal·lès, que l’any passat ja havia guanyat el pròleg del Tour a Düsseldorf, va admetre que havia fet una de les millors etapes de la seva carrera: “Sense cap dubte. Intentaré disfrutar demà del mallot groc. És un gran honor portar-lo, com l’any passat.”

També va treure’n petroli el seu company d’equip i actual campió del Tour Chris Froome, que va valorar el gran resultat d’ahir: “Estem en una posició increïble, no esperàvem fer el que hem aconseguit avui. Crec que al principi tothom pensava que l’Aup d’Uès seria el dia més decisiu, i no avui. Ens posa en una situació fantàstica.” El britànic, segon de la general, va confirmar que l’atac de l’Sky no havia estat planificat: “Ho hem decidit en el moment, però tenia sentit, era perfecte. Ni tan sols calia parlar, era el correcte per a Geraint, ha atacat i ha continuat endavant. He deixat que marxés i que fossin els altres qui seguissin la seva roda.”

LES REACCIONS

Quedava molt poc per a la meta, però ja sabia que veien darrere meu
Mikel Nieve
cICLISTA DE L’SCOTT
He perdut uns segons però espero que no siguin definitius i que pugui tornar a atacar
Nairo Quintana
cICLISTA DEL MOVISTAR
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)