Waterpolo

Amb el vent a favor

Torneig femení. L’equip espanyol goleja Sèrbia i en té prou amb un empat o una derrota de fins a dos gols contra Rússia per acabar primera

SÈRBIA 2 ESPANYA 26

SÈRBIA:Klincov, Cegar, Pantovic, Corovic, Josifovic, Prica, Luka (2), Mandic, Rudic, Vukovic, Novakovic, Jakovljevic i Petrovic.ESPANYA:Ester, Bach (1), A. Espar (1), B. Ortiz (2), M. Ortiz (1), Lloret (3), C. Espar (2), Peña (3), Forca (3), Gual (3), Maica (2), Leitón (5) i Sánchez.PARCIALS:1-7, 0-5; 1-5 i 0-9.ÀRBITRES:Angileri i Santos.

La selecció espanyola en té prou amb un empat i fins i tot amb una derrota de fins a dos gols de diferència demà contra Rússia per acabar primera de grup i, per tant, tenir un emparellament més accessible en els quarts de final. Ahir va enllaçar la seva tercera golejada consecutiva a costa de Sèrbia i lidera el grup en solitari després de l’ajustada victòria d’Hongria contra Rússia (7-8).

El partit contra l’equip balcànic va seguir la dinàmica dels dos anteriors. Les recuperacions de pilota i les sortides al contraatac van marcar el camí des del primer quart (1-7), amb especial protagonisme de les esquerranes de l’equip, Peña, Lloret i Forca, que la refermen com una de les màximes golejadores del campionat. La claredat del resultat, a més d’una contínua rotació de banqueta, va permetre que Oca fes provatures amb vista als pròxims partits de la competició, de molta més exigència. Totes les jugadores de camp van marcar com a mínim un gol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)